Skip to content

Home Copy

V podjetju ADRIARED d.o.o. zaradi bogatih poslovnih izkušenj in obsežnega seznama stikov v ADRIA regiji gradimo svojo osrednjo dejavnost na povezovanju vlagateljev in podjetij DACH regije z možnostmi in projekti v ADRIA regiji.

O NAS

Vinko Filipič, lastnik in ustanovitelj podjetja ADRIARED d.o.o.,

sem pot samostojnega podjetništva pričel na temelju več kot 25 letnih poslovnih izkušenj in kompetenc s področja prodaje, tudi na mednarodnih trgih ter z več kot 14 leti članstva v upravi skupine, prisotne na 9 trgih z 18 podjetji v ADRIA regiji.

Na dosedanji poslovni poti sem pridobil strokovno znanje in izkušnje s področja upravljanja sprememb, strateškega načrtovanja, razvoja novih trgov, pozicioniranja novih izdelkov in storitev na trgu, B2B in B2C prodaje, upravljanja in vodenja različnih investicijskih projektov ter izvedbe uspešnih M&A projektov v regiji (eden od teh je bila akvizicija na Ljubljanski borzi kotirajoče delniške družbe).

VIZIJA

V temelje izgradnje dobrih in dolgoročnih poslovnih odnosov s svojimi poslovnimi partnerji postavljamo odgovoren, spoštljiv in diskreten odnos, spoštovanje dobrih poslovnih praks in zavezanost k optimalnim rezultatom poslovanja, z individualnim in strokovnim pristopom.

NAŠE STORITVE

V podjetju ADRIARED d.o.o. zaradi bogatih poslovnih izkušenj in obsežnega seznama stikov v ADRIA regiji gradimo svojo osrednjo dejavnost na povezovanju vlagateljev in podjetij DACH regije z možnostmi in projekti v ADRIA regiji, na način, da:

• odpiramo pot na trge ADRIA regije,
• iščemo dobre naložbene priložnosti,
• načrtujemo in upravljamo vaše projekte in
• zgradimo vašo prodajno platformo.

V ospredju našega povezovanja s poslovnimi partnerji je osredotočenost na iskanje možnosti širitve poslovanja na trge

ADRIA regije – vse od zasnove do izvedbe posla. 

Z inovativnimi pristopi in s premišljeno poslovno strategijo stremimo k trajnostni optimizaciji in doseganju odličnosti poslovanja.

REFERENCE

Kontakt

Vaša mnenja so nam pomembna. Ne glede na to, ali gre za preprosto vprašanje ali dragocen predlog.

Lahko nas pokličete po telefonu ali nam pošljete e-pošto.

Naslov

Trg Leona Štuklja 5,
2000 Maribor
Slovenija

ADRIARED d.o.o.

Družba je vpisana v register Okrožnega sodišča v Mariboru.
ID za DDV: SI90762746
Matična številka: 8959129000

TRR IBAN: SI56 3300 0001 1129 965 (Addiko Bank)

Kontaktirajte nas